Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

Reveil 2022

Dat gaat gezellig worden!

We hebben jullie voor dit jaar een tof programma beloofd en we zijn zo blij dat we weer kunnen organiseren wat we maar willen! Samen met jullie gaan we er onvergetelijke Reveilweken van maken. Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan gelukkig nog!

 

 1. Update mei

  Nu we wel zeker weten dat er niet weer nieuwe beperkingen komen deze zomer konden we uitpakken met dingen die eerder nog op rood stonden. En dat doen we natuurlijk graag!

   

  Programma voor kinderen en tieners

  Dit jaar zijn er weer gave programma's voor de kinderen en de tieners! Er op Uit Kinderwerk is driftig aan het sleutelen aan een kinderprogramma en Bianca Boender komt weer voor een gave tijd met de tieners! Neem dus allemaal een vriendje of vriendinnetje mee, misschien willen hun ouders ook wel! We gaan er met jullie wat tofs van maken.

   

  Leuk middagprogramma

  De ene wil 's middags genieten van de rust, de ander wil lekker wat gaan doen! Voor die tweede groep hebben we elke middag de keuze uit iets actiefs of het volgen van een workshop. Wat doe jij graag 's middags op een Reveilweek?

   

  Gezelligheid op het terrein
  Een aantal van jullie komt alleen of overnacht elders, dus we gaan er een gezellige boel van maken op het terrein! Zo komt er een gezellig terras waar je even kunt zitten om te ontspannen, met mensen kunt praten of even een boek kunt lezen. Maar daar kunnen we ook gezellig samen eten! Ook de mensen met een overnachting buiten het terrein en in Groot Dennenlust kunnen gebruik maken van de broodjesservice en de catering en als je voor overdag even een setje kleding, iets te eten of wat anders wilt opbergen kunnen we dat voor je regelen.

   

  Maaltijden en catering
  We mogen weer samen eten en we moedigen iedereen van harte aan om dat te doen! Nodig elkaar uit, schuif de tafels aan elkaar of gebruik ons gezellige terras voor de Menorah.

   

  Je kunt weer catering bestellen! De kok zet voor €11 per volwassene en €5,50 per kind een eenvoudige, maar heerlijke warme lunch neer en is er een toetje. Er is keuze uit een maaltijd met vlees en vegetarisch. Het is niet mogelijk om rekening te houden met allergenen, diëetwensen en andere uitzonderingen.

   

  Voor de Mini-Reveilweek van 25-29 mei kan je catering bestellen via onderstaande knop. Voor de Reveilweken deze zomer zal het bestelformulier later online komen.

   

   

  Broodjesservice

  Yes, er is ook weer broodjesservice! Broodjes zijn 's ochtends bij de Menorah af te halen en kosten € 0,50 per stuk. Voor de Mini-Reveilweek kan je broodjes bestellen voor vrijdag en zaterdag. Voor de Reveilweken deze zomer zal het bestelformulier later online komen. 

   

   

  Verhuur slaapplaatsen Groot Dennenlust
  Het is weer mogelijk om een slaapplaats te reserveren in Groot Dennenlust! Het aantal slaapplaatsen is zeer beperkt, dus op = op. Wil je in aanmerking komen voor een plaats in Groot Dennenlust, dan kan je daarvoor een email sturen naar administratie@neareastministry.nl. De kamers worden door collega Henk verdeeld.
  Let op: Pas als je van Henk een persoonlijke bevestiging ontvangen hebt is je slaapplaats in Groot Dennenlust definitief. Tot die tijd kan daar niet vanuit gegaan worden.

   

  Daggasten

  Wil je iemand een keertje meenemen naar een Reveilweek? Dat kan! Op vrijdag en zaterdag zijn gasten welkom vanaf 12.30 uur totdat we gaan slapen. De prijs voor volwassenen is €15, voor tieners €5 en kinderen onder 12 jaar zijn gratis. Het aanmeldformulier voor de Reveilweken in juli en augustus komt later online.

   

   


   
   

  Leuk, Reveil! Wat is dat eigenlijk?

  Het is een opdracht die al bijna 60 jaar, vanaf het begin van de NEM, met ons mee gaat. Reveil betekent ontwaken of ook wel opwekken. We willen een instrument in Gods hand zijn om het geloof van de christenen in Nederland op te wekken en zo te gaan zien wat Gods beloftes zijn aan Zijn volk Israël, aan de Arabische volken en hoe wij Jezus mogen volgen en dienen.

   

  Door het jaar hebben we daar verschillende activiteiten voor. Zo is er iedere laatste zondag van de maand een Reveilzondag voor Jovo's (zie agenda) en in het zomerseizoen organiseren we Reveilweekenden en -weken. Deze vinden plaats op het prachtige terrein dat God ons hiervoor gegeven heeft, ook al bijna 60 jaar geleden. Momenten van ontspanning, van verbinding en van geestelijke groei.

   

   

  Programma en sprekers

  Een gemiddelde dag van een Reveilactiviteit begint met stille tijd. Daarna is er tijd voor ontbijt en wordt de koffie/thee gezet in de Menorah-zaal, zodat je goed naar het praatje van de eerste spreker kunt luisteren. Na het praatje ga je naar je kleine groepen, waar je samen kunt doorpraten over wat je gehoord hebt en samen bidden. De middag is helemaal voor ontspanning en afhankelijk van de week/weekend waaraan je deelneemt wordt er in de middag nog iets georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. 's Avonds gaat een andere spreker in op het onderwerp van die dag, waarna er tijd is voor gezelligheid.

   

   

  Gebarentolk aanwezig
  Tijdens de Reveilweek voor Iedereen zal er een gebarentolk aanwezig zijn.

   

   

  Informatie over sprekers en specifieke onderdelen wordt op de pagina's van de activiteiten zelf. 

   

  Kom ook!

  De inschrijvingen zijn geopend, dus van harte welkom! Klik hierboven op de activiteit waar je heen wilt, daar staat ook het aanmeldformulier.

   

   

  Vrijwilligers gezocht

  Het Reveilwerk kan blijven bestaan door vrijwilligers die zich elk jaar inzetten. Wil jij ook iets doen? De vacatures variëren van enkele uurtjes tot echt betrokken bij de organisatie. 

   

   

  Vragen

  We kunnen ons goed voorstellen dat je nog allemaal vragen hebt, hieronder proberen we er vast wat te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Het makkelijkst kan je dan even mailen naar reveilweken@neareastministry.nl. Dan wordt je vraag door de persoon beantwoord die er het meeste van weet. We werken met een klein team, maar proberen binnen een paar dagen te reageren.

   

   

 1. Reveilactiviteiten

Veelgestelde vragen

 • Wat kost deelname aan een Reveilweek?

    Week
  Kampeerplaats  € 150,-
  (extra) tentje € 75,-
  Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 159,-
  Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar 117,-
  Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar € 81,-
  Toeristenbelasting p.p. € 10,50
 • Hoe kan ik me aanmelden?

  Bij elke Reveilactiviteit staat een knop om aan te melden. De registratie en betaling gaan zoveel mogelijk digitaal. Zo is het met een klein team goed en zonder fouten te verwerken. Zodra je betaling binnen is, ben je aangemeld voor de activiteit. Je ontvangt van ons een bevestiging met factuur. 

 • Kan ik na mijn aanmelding nog annuleren?

  Annuleren kan schriftelijk door een e-mail te sturen naar administratie@neareastministry.nl.

   

  • Tot 14 dagen na je aanmelding van de activiteit kun je kosteloos annuleren, tenzij aanmelding binnen 14 dagen voor aanvang van de activiteit is
  • Tot twee weken voor de activiteit krijg je het bedrag terug gestort minus €40,00 administratiekosten
  • Bij afmelding tot 48 uur voor het begin van de activiteit, wordt 50% in rekening gebracht
  • Bij annulering daarna of niet op komen dagen vindt er geen restitutie plaats
 • Kan ik een kamer bij jullie boeken?

  Update 11 mei:

  Het is weer mogelijk om een slaapplaats te reserveren in Groot Dennenlust! Het aantal slaapplaatsen is zeer beperkt, dus op = op. Wil je in aanmerking komen voor een plaats in Groot Dennenlust, dan kan je daarvoor een email sturen naar administratie@neareastministry.nl. De kamers worden door collega Henk verdeeld.

   

  Let op:

  Pas als je van Henk een persoonlijke bevestiging ontvangen hebt is je slaapplaats in Groot Dennenlust definitief. Tot die tijd kan daar niet vanuit gegaan worden.

 • Is er catering of moet ik zelf koken?

  Update 11 mei:

   

  Yes, je kunt weer catering bestellen! De kok zet voor 11 euro per volwassene en 5,50 per kind een eenvoudige, maar heerlijke warme lunch neer en is er een toetje. Er is keuze uit een maaltijd met vlees en vegetarisch. Het is niet mogelijk om rekening te houden met allergenen, diëetwensen en andere uitzonderingen. Verblijf je buiten het terrein? Dan is het juist leuk om ook hier je catering te bestellen en gezellig bij anderen aan tafel te schuiven of gezellig op het terras met anderen te eten.

   

  Voor de Mini-Reveilweek van 25-29 mei kan catering bestellen je via onderstaande knop. Voor de Reveilweken deze zomer zal het bestelformulier later online komen.

   

 • Kan ik broodjes bestellen?

  Update 11 mei:

   

  Yes, er is ook weer broodjesservice! Broodjes zijn 's ochtends bij de Menorah af te halen en kosten € 0,50 per stuk. Voor de Mini-Reveilweek kan je broodjes bestellen voor vrijdag en zaterdag. Voor de Reveilweken deze zomer zal het bestelformulier later online komen. 

   

   

 • Kan ik daggasten uitnodigen?

  Update 11 mei:

   

  Ja, je kan weer daggasten uitnodigen! Weet jij iemand die een Reveilweek waarschijnlijk erg leuk zou vinden en die een dagje wil meekijken? Dit jaar kan dat weer! Daggasten zijn welkom op vrijdag en zaterdag na het ochtendprogramma.

   

  De kosten voor volwassenen bedragen 15 euro, voor tieners 5 euro en kinderen zijn gratis.

 • Komt er weer een gebedswacht?

  Update 11 mei:

   

  Gebed is voor de NEM een belangrijk deel van ons werk en ook dit jaar hebben we een gebedswacht op het terrein waar de hele dag in de gebedskamer gebeden zal worden. Via Whatsapp zullen gedurende de activiteiten zo nu en dan gebedspunten gedeeld worden, zodat er in het hele land meegebeden kan worden. Wil je ook meebidden op afstand of op het terrein? Stuur een mailtje naar secretariaat@neareastministry.nl.

 • Is er nog een COVID-19 toegangsbeleid?

  Update 11 mei:

   

  Nee, er zijn op dit moment helemaal geen coronamaatregelen meer in Nederland, dus zal er ook bij de NEM geen aandacht meer aan geschonken worden. We zijn blij dat we weer van alles samen mogen doen en gaan daar volop gebruik van maken! Maar vraagt iemand in je omgeving om toch nog wat afstand te houden, dan kunnen we daar natuurlijk in respect mee omgaan.

 • Krijg ik mijn geld terug als de activiteit niet door kan gaan?

  Als de conferentie niet door kan gaan in verband met de coronamaatregelen krijg je de mogelijkheid om je geld terug te ontvangen.

   

  Update 11 mei:

  Er lijken deze zomer geen coronamaatregelen meer te komen, dus zullen de conferenties deze zomer gewoon door gaan.

   

 • Is er dit jaar een vroegboekkorting?

  Er zijn dit jaar geen vroegboekkortingen.