Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  • *

  Vacature

  Gebedswacht

  De gebedswachter heeft een stille, maar heel belangrijke taak. Als gebedswachter sta je biddend om de Reveilweek en de deelnemers heen.  De opzet van het gebedswerk zal later dit jaar bepaald worden en zal afhangen van wat er tot aan de zomer aan ontwikkelingen zijn. Het kan zijn dat we, net als vorig jaar, bidders in het hele land vragen om op afstand voorstrijder te zijn. Misschien zal het mogelijk zijn om op het terrein een gebedsgroep op te zetten.

  “Ik ben heel dankbaar voor het kinderwerk op de Reveilweek, waardoor onze eigen kinderen gevormd mogen worden. Ik wil graag dit jaar meedraaien om mijn steentje bij te dragen.”

  De coördinator van het gebedswerk is je aanspreekpunt, met hun heb je een dagelijks contact. In een persoonlijk gesprek vooraf kijken we of dit gebedswerk op de Reveilweek iets is voor jou.


  Vragen?

  Stuur daarvoor een email naar reveilweken@neareastministry.nl.

  Wil jij (weer) een taak vervullen tijdens een Reveilweek?

  Zou jij deel willen uitmaken van het team Reveil-vrijwilligers? Wil je jouw gaven en talenten inzetten in Gods Koninkrijk en ervaren hoe je zelf gezegend wordt in het dienen en ontmoeten van de deelnemers? Bij de registratie kun je aangeven waarvoor je beschikbaar bent en waar we je voor kunnen benaderen! De registratieformulieren vind je onderaan iedere activiteit.