Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  • *

  Vacature

  Gespreksleider

  Als gespreksleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van een groepsgesprek in jouw groep. Dat kan zijn voor volwassenen of voor Jong Volwassenen (Jovo’s 18 – 25 jaar). Samen met je partner of iemand anders leid je de groepsgesprekken van een vaste groep deelnemers, ongeveer twaalf mensen. De groep komt dagelijks bij elkaar om na de ochtendstudie in de grote zaal om door te praten. Dit groepsgesprek wordt begonnen met gezamenlijke stille tijd.

   

  Als je in de gelegenheid bent kun je buiten de groepsbijeenkomsten om een persoonlijk gesprek voeren met groepsleden. Waar gewenst kun je iemand doorverwijzen naar een ministryteam (voor persoonlijk gebed) of naar het pastoraat. Bij de teamleiders kun je terecht met al je vragen. Gesprekleiders komen dagelijks samen bij de stafmeeting voor stille tijd. Iedere middag hebben de gespreksleiders met hun teamleiders een moment van evaluatie en bemoediging.

  Zonder gemotiveerde vrijwilligers geen Reveilweken….

  Al meer dan veertig jaar organiseert Near East Ministry (NEM) de Reveilweken; geloofsopbouwende conferenties voor jong én oud. Een week lang optrekken met elkaar. Bijbelstudies, seminars, verschillende interactieve programma’s voor kinderen, tieners en jongvolwassenen. Maar ook (geestelijk) bijtanken, elkaar ontmoeten en ontspannen. Enkel dankzij de inzet van circa 400 gemotiveerde vrijwilligers per jaar en bovenal Gods zegen zijn de Reveilweken te organiseren.

   

   

  Voorwaarden vrijwilligers

  Als vrijwilliger in de Reveilweken heb je een voorbeeldfunctie. Near East Ministry stelt daarom de volgende voorwaarden aan vrijwilligers:

  • Je gelooft in Jezus Christus, de Zoon van God als de enige weg van genade tot God de Vader door Zijn Geest;
  • Je werkt aan je relatie met God door regelmatig gebed en bijbellezen;
  • Je verlangt om te veranderen naar het beeld van Christus;
  • Je bent bereid om te willen leven in gehoorzaamheid aan wat God in Zijn Woord vraagt, in het besef dat we daarin telkens kunnen falen, maar wel in liefde vast blijven houden aan het Woord van God als waarheid en richtlijn voor alle aspecten van het leven;
  • Je bent een voorbeeld voor wat het leven als christen inhoudt;
  • Je bent bereid om samen te werken met anderen en open te staan voor opbouwende feedback;
  • Je gaat respectvol om in woord en daad met degenen met wie je samenwerkt;
  • Je houdt rekening met gevoelens en overtuigingen van anderen;
  • Je stemt als potentiële vrijwilliger in met een eventuele screening (waaronder een referentieonderzoek);
  • Je neemt deel aan de voorbereidingsdag (of -avond).

   

  Wil jij opnieuw of voor het eerst een taak vervullen tijdens een Reveilweek?

  Zou jij deel willen uitmaken van het team Reveil-vrijwilligers? Wil je jouw gaven en talenten inzetten in Gods Koninkrijk en ervaren hoe je zelf gezegend wordt in het dienen en ontmoeten van de deelnemers? Meld je aan via het onderstaande webformulier.

  Bel voor vragen vrijblijvend naar kantoor bij voorkeur op dinsdag, woensdag of donderdag via 0342-471318.