Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  • *

  Vacature

  Medewerker kinderen

  Als kinderwerker leid je samen met minimaal één andere persoon een groep kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep: 0-1 jaar / 2-3 jaar / groep 1-2 / groep 3-5 / groep 6-8. Ons verlangen is dat de kinderen Jezus leren kennen en Hem gaan volgen.

   

  Elke dag is er voor de kinderen een eigen programma. Groep 1-2 en groep 3-8 hebben hun gezamenlijk programma. Daarna gaan alle kinderen in hun de kleine groep verder met fun, stille tijd, groepsgesprek en een toffe activiteit (spel of knutselen). Buiten de programma’s zijn de kinderen bij hun ouders/verzorgers. Voor de kinderen van groep 6-8 is er ook een avondprogramma, waar je als kinderwerker bij nodig bent.

   

  “Ik ben heel dankbaar voor het kinderwerk op de Reveilweek, waardoor onze eigen kinderen gevormd mogen worden. Ik wil graag dit jaar meedraaien om mijn steentje bij te dragen.” 

  De coördinatoren kinderprogramma zijn je aanspreekpunt bij vragen, met hun heb je een dagelijks evaluatiemoment. In een persoonlijk gesprek vooraf kijken we of dit kinderwerk op de reveilweek iets is voor jou. Omdat je met kinderen gaat werken ben je bereid om gescreend te worden door een referentie op te geven en (op onze kosten) een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Het verschilt per taak hoeveel je van je eigen programma mee kunt doen.

   

  Vragen?

  Stuur daarvoor een email naar reveilweken@neareastministry.nl.

   

  Wil jij (weer) een taak vervullen tijdens een Reveilweek?

  Zou jij deel willen uitmaken van het team Reveil-vrijwilligers? Wil je jouw gaven en talenten inzetten in Gods Koninkrijk en ervaren hoe je zelf gezegend wordt in het dienen en ontmoeten van de deelnemers? Bij de registratie kun je aangeven waarvoor je beschikbaar bent en waar we je voor kunnen benaderen! De registratieformulieren vind je onderaan iedere activiteit.