Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  • *

  Vacature

  Medewerker tieners

  Als tienerwerker ben je enthousiast over je relatie met Jezus Christus en over tieners. Jij vindt het leuk om met tieners op te trekken, bent geïnteresseerd in de leefwereld van de tiener en sluit daar op aan. Omdat tieners kijken naar je levensstijl, is je walk net zo belangrijk als je talk. 

   

  Behalve samen optrekken met de tieners kom je elke dag in kleinere groepen met minimaal twee tienerleiders bij elkaar. Rolmodel, geloofsopbouw, fun en bemoediging zijn een paar elementen van deze groepsdynamiek.

   

  “Ik ben heel dankbaar voor het kinderwerk op de Reveilweek, waardoor onze eigen kinderen gevormd mogen worden. Ik wil graag dit jaar meedraaien om mijn steentje bij te dragen.” 

  De coördinatoren tienerprogramma zijn je aanspreekpunt bij vragen, met hun heb evaluaties. In een persoonlijk gesprek vooraf kijken we of dit tienerwerk op de reveilweek iets is voor jou. Omdat je met tieners gaat werken ben je bereid om gescreend te worden door een referentie op te geven en (op onze kosten) een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Het verschilt per taak hoeveel je van je eigen programma mee kunt doen.

   

  Vragen?

  Stuur daarvoor een email naar reveilweken@neareastministry.nl.

   

  Wil jij (weer) een taak vervullen tijdens een Reveilweek?

  Zou jij deel willen uitmaken van het team Reveil-vrijwilligers? Wil je jouw gaven en talenten inzetten in Gods Koninkrijk en ervaren hoe je zelf gezegend wordt in het dienen en ontmoeten van de deelnemers? Bij de registratie kun je aangeven waarvoor je beschikbaar bent en waar we je voor kunnen benaderen! De registratieformulieren vind je onderaan iedere activiteit.