Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. *

  Aanmelden vrijwilligers

  Wat mooi dat dit je aandacht trekt! Ons Reveilwerk kunnen we niet uitvoeren zonder de vrijwillige medewerkers die het werk Pro Deo doen! Onder ons logo staat wat ons als organisatie, maar ook de NEM’er typeert. Dat zijn namelijk onze kernwaarden:

   

  Dienen uit liefde. Leren bij de bron. Bidden met verwachting.

  Juist door de inzet van onze vrijwilligers kunnen we de activiteiten betaalbaar houden. We zoeken mensen zoals jij die samen met ons het Reveilwerk mogelijk willen maken! Er is altijd wel een rol die je kunt vervullen die bij jouw gaven en talenten en je kennis en ervaring past.

   

  In de meeste functies zijn de werkzaamheden beperkt tot enkele uren en kan je gewoon meedoen met het programma. Dit geldt niet voor de medewerkers kinderen en tieners en voor de coördinatoren. 

   

  Voor vrijwilligers geldt een leeftijdsondergrens van 16 jaar. Ben je jonger en wil je toch graag helpen, bijvoorbeeld als praktisch werker of als medewerker kinderen? Vul het aanmeldformulier in en vermeld daar je leeftijd, dan kunnen we contact met je opnemen en kijken wat bij jou past om te doen.

  De eerste zegen is voor jezelf

  Door jouw inzet en dienen maak je het mogelijk dat wij deze geloofsveranderende activiteiten kunnen en mogen organiseren. Je dient Pro Deo, dus niet alleen ons of de deelnemers, maar voor God zelf. Je heb de kans om betrokken te zijn bij verandering in de levens van mensen door het werk van de Heilige Geest. Een mooie manier om God aan het werk te zien. En tenslotte, je deelt van wat je ontvangen hebt. Zegen doorgeven! Uiteindelijk is de eerste zegen voor jezelf.

   

  Wij zijn aangesloten bij de Stichting Evangelisch Meldpunt. Als er tijdens het vrijwilligerswerk een vermoeden is van ongewenst gedrag of je wilt advies, dan kun je terecht bij hen.

   

  Aanmelden of vragen?

  Wil je de Reveilweek beleven als vrijwillige medewerker? Dan kan je onderstaand formulier invullen. Daar kan je ook gelijk vragen en opmerkingen bij zetten. Wil je liever eerst contact met ons? Stuur dan een mail naar administratie@neareastministry.nl.

   

   

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6.  
  7.  
  *