Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Aanmelden vrijwilligers

  Elk jaar werken wij voor de organisatie van de Reveilweken samen met een paar honderd vrijwilligers. Zonder hun inzet zouden de Reveilweken niet mogelijk zijn en we zijn ze daarom erg dankbaar! Tijdens de komende Reveilweken hebben we ook medewerkers nodig. Kijk bij de vacatures voor een beschrijving en wat er van je wordt verwacht.

  *

  Wij zijn je heel erg dankbaar als je meehelpt! Vrijwilliger zijn biedt jou deze voordelen:

  • Je legt nieuwe contacten, beleeft van alles en hebt veel plezier!
  • Je krijgt een dieper inzicht in de Bijbelse boodschap van het programma door de training vooraf, je eigen voorbereiding en doordat je wat je leert ook weer uitdeelt.
  • Je bent betrokken bij verandering in de levens van mensen door het werk van de Heilige Geest. Een mooie manier om God aan het werk te zien.
  • Je ontwikkelt vaardigheden, leert samenwerken en doet ervaring op onder begeleiding van een bekwaam team.

   

  Aanmelden of vragen?

  Wil je de Reveilweek beleven als vrijwillige medewerker? Neem contact met ons op, dan kijken we samen welke taak bij je past. Ook voor vragen neem je contact op met Hester Zoutman, reveilweken@neareastministry.nl of 0342 471318.

   

  Wij zijn aangesloten bij de Stichting Evangelisch Meldpunt. Als er tijdens het vrijwilligerswerk een vermoeden is van ongewenst gedrag of je wilt advies, dan kun je terecht bij hen.

   

  Als je vrijwilliger bent tijdens minimaal twee Reveilweken, dan kom je mogelijk in aanmerking voor korting op de Reveilweektoegangsprijs. Neem contact met ons op om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

  *