Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda en aanmelden

  Jaarlijks organiseert Near East Ministry vier Reveilweken voor ruim 1700 deelnemers. Reveilweken bieden je inspiratie om je geloof uit te leven en ontmoeting met anderen gelovigen. Helaas konden de Reveilweken 2020 niet doorgaan vanwege de corona-crisis. Het is op dit moment nog niet bekend wat de (on)mogelijkheden in 2021 zullen zijn maar ondanks dat zijn de voorbereidingen nu in volle gang. 

   

  De volgende data zijn gereserveerd voor de Reveilweken (onder voorbehoud):

   

  Mini Reveilweek

  12-16 mei 2021

   

  Grote Reveilweek

  24-30 juli 2021

   

  Reveilweek Voorthuizen

  31 juli - 6 augustus 2021

    

  Zodra we meer informatie hebben over de locaties en aanmelden laten dat weten via deze site en onze nieuwsbrief.

  *

  Wat maakt een Reveilweek uniek?

  • Iedereen – jong en oud – heeft een eigen kleine groep heeft, waar tijd is voor gesprek en doorpraten naar aanleiding van de Bijbelstudies. Er zijn dus naast gezamenlijke samenkomsten ook bijeenkomsten in de kleine groepen. ’s Middags zijn er workshops en seminars.
  • Ervaren, bekwame pastorale werkers maken tijd voor je vrij als je wilt doorpraten, advies of gebed wilt voor persoonlijke kwesties.
  • De conferenties hebben hetzelfde thema dat vanuit de Bijbel praktisch wordt uitgewerkt, in verbondenheid met Israël en de Joodse wortels ons christelijke geloof.
  • Onze kinder- en tienerprogramma’s zijn populair; talloze ouders móeten weer naar de Reveilweek terugkomen.
  • Tijdens Reveilweek 1 is er een team van Doventolken beschikbaar.
  • De Reveilverdiepingsweek is gericht op 18+. Meer informatie vind je hier. We moedigen je aan om met kinderen en tieners naar de Mini-Reveilweek of Reveilweek 1 of 2 te komen en te investeren in de geloofsopbouw van elk gezinslid. De kinder- en tienerprogramma’s van die conferenties zijn daar speciaal voor ontwikkeld.

   

  “Als ik mijn kinderen vraag waar ze de Heilige Geest zien werken, noemen ze de Reveilweek.”