Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda en aanmelden

  Jaarlijks organiseert Near East Ministry vier Reveilweken voor ruim 1700 deelnemers. Reveilweken bieden je inspiratie om je geloof uit te leven en ontmoeting met anderen gelovigen. Helaas kunnen de Reveilweken 2020 niet doorgaan vanwege de corona-crisis. Aanmelden voor volgend jaar zal mogelijk zijn vanaf begin 2021.

  *
  *

  Wat maakt een Reveilweek uniek?

  • Iedereen – jong en oud – heeft een eigen kleine groep heeft, waar tijd is voor gesprek en doorpraten naar aanleiding van de Bijbelstudies. Er zijn dus naast gezamenlijke samenkomsten ook bijeenkomsten in de kleine groepen. ’s Middags zijn er workshops en seminars.
  • Ervaren, bekwame pastorale werkers maken tijd voor je vrij als je wilt doorpraten, advies of gebed wilt voor persoonlijke kwesties.
  • De conferenties hebben hetzelfde thema dat vanuit de Bijbel praktisch wordt uitgewerkt, in verbondenheid met Israël en de Joodse wortels ons christelijke geloof.
  • Onze kinder- en tienerprogramma’s zijn populair; talloze ouders móeten weer naar de Reveilweek terugkomen.
  • Tijdens Reveilweek 1, op Pagedal, is er een team van Doventolken beschikbaar.
  • De Reveilverdiepingsweek is gericht op 18+. Meer informatie vind je hier. We moedigen je aan om met kinderen en tieners naar de Mini-Reveilweek of Reveilweek 1 of 2 te komen en te investeren in de geloofsopbouw van elk gezinslid. De kinder- en tienerprogramma’s van die conferenties zijn daar speciaal voor ontwikkeld.

   

  “Als ik mijn kinderen vraag waar ze de Heilige Geest zien werken, noemen ze de Reveilweek.”

   

  Als daggast langskomen op de Reveilweken

  Kun je er niet de hele week bij zijn, kom dan als daggast naar de Reveilweek. Je bent elke dag vanaf 15.00 uur van harte welkom! Tijdens de Mini-Reveilweek van donderdag tot en met zaterdag en tijdens de zomer conferenties van zondag tot en met donderdag.

   

  Een dagkaart Voorthuizen kost 20 euro per persoon, een dagkaart Pagedal 25 euro. Een avondkaart Voorthuizen kost 10 euro, een avondkaart Pagedal 15 euro. We verwelkomen je bij de balie, waar je je kunt registreren. Je ontvangt dan meteen een badge en programmaboekje. Let op: de balie is alleen tussen 15.00 en 15.30 uur en tussen 19.15 en 19.45 uur open. Onze koffie en thee zijn gratis; maaltijdbonnen zijn bij de balie te verkrijgen.