Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. FAQ

  • Waarom gaan de Reveilweken niet door in 2020?

   De Nederlandse regering heeft een verbod op evenementen tot 1-9-2020 ingesteld. Hierdoor komen zowel de miniReveilweek (mei 2020) als de Reveilweken in de zomer (juli / augustus) te vervallen.

  • Ik heb al geboekt en betaald voor de Reveilweken 2020, wat nu?

   De NEM gaat alle ontvangen bedragen aan je terugstorten, zonder inhouding van administratiekosten. Dat kost wel enige voorbereiding. Eerste helft juni kun je het geld op je bankrekening verwachten. Tweede helft mei ontvang je per mail een specificatie (creditfactuur). Overigens is annuleren van alle vier Reveilweken financieel voor de NEM een flinke tegenvaller. Daarom geven we je in overweging om – een deel van – je (aan)betaling als gift aan de NEM te schenken. Dat kan door voor 4 mei een mail te sturen aan administratie@neareastministry.nl. We zullen dit via een creditfactuur aan je bevestigen, zodat je gift ook aftrekbaar is voor je inkomstenbelasting.

  • Ik ben vrijwilliger en heb al voorbereidingen gedaan voor de Reveilweken 2020. Wat nu?

   De coördinatoren van elke Reveilweek zullen de komende weken contact met je opnemen. We danken je alvast op je inzet en toewijding! We hopen dat we volgende jaar weer een beroep op je mogen doen.

  • Heeft de NEM een alternatief voor de Reveilweken 2020?

   We gaan de Reveilweken in de zomer zeker missen! Het ontmoeten van elkaar, de kleine gespreksgroepen, elkaar bemoedigen en zegenen. Voor de kinderen en tieners: al de creativiteit, het samen optrekken en de identificatiefiguren om je heen. Daar is moeilijk een alternatief voor te vinden. Wel gaan we via digitale middelen de hele zomer door inspiratie en verbinding aanbieden. We zullen dit aankondigen op onze website www.neareastministry.nl . Abonneer je alvast op ons Youtube-kanaal Near East Ministry.

  • Waarom was er een enquête onder de deelnemers van Reveilweek 1?

   Medio april is er een enquête gehouden onder de deelnemers van Reveilweek 1om je mening te vragen over alternatieven indien de Reveilweken niet door kunnen gaan. Met het resultaat van deze enquête, en de verkregen suggesties, wordt nu een plan gemaakt. Daar wordt nu hard aan gewerkt, en aankondigingen kun je in mei vinden op onze website www.neareastministry.nl.

  • Wat is het tekort voor de NEM, vanwege de gemaakte kosten voor voorbereidingen tot nu toe?

   De NEM loopt door het annuleren van alle vier Reveilweken tegen een tekort aan van €110.000,=. Dat is een flink bedrag, en komt op ongeveer €100,= per aangemelde deelnemer. Er is geen verzekering die deze schade dekt.

  • Brengt deze klap het voortbestaan van de NEM of het voortzetten van de Reveilweken in gevaar

   We voorzien inderdaad een flinke tegenvaller. Daarom zullen we dit jaar verschillende acties opzetten om vervangende inkomsten te verkrijgen. In de afgelopen tijd hebben we al bemoedigende reacties ontvangen. We vertrouwen dat God ook hierin zal voorzien. Doneren kan via de knop doneren, rechtsboven op je scherm (of klik _ hier _) of door een bedrag over te maken op bankrekening NL93 ABNA 0462 45 3855 t.n.v. Stichting Near East Ministry te Voorthuizen. Met elke gift zijn we geholpen.

  • Hoe gaat het verder met het thema “Niets boven Jezus”?

   Dit thema is de afgelopen maanden al grondig uitgewerkt, en we zetten het “in de koelkast”. We dit thema gebruiken voor de Reveilweken in 2021. Dan komt ook de brief aan de Hebreeën aan bod, die ons veel te zeggen heeft. Overigens zullen we deze zomer ook wekelijks nieuwe inspiratie via sociale media aanbieden. Volg onze website!

  • Kan mijn aanmelding voor 2020 worden omgezet naar een aanmelding voor 2021?

   Dat kan helaas niet. Daarom zal de NEM de komende weken alle aanmeldingen annuleren en je hiervoor een creditfactuur sturen. Daarna maken we de ontvangen bedragen aan je over, eventueel onder inhouding van een gift (als je die hebt aangemeld via administratie@neareastministry.nl). In januari 2021 kun je je weer aanmelden voor de Reveilweken 2021.

  • Wanneer zijn de Reveilweken in 2021?

   Om alvast in je agenda te noteren, onder het voorbehoud van Jacobus 4: 13-15:

    

   MiniReveilweek in Voorthuizen: woensdag 12 mei 2021 t/m zondag 16 mei 2021.

   Reveilweek 1 op Pagedal: zaterdag 24 juli 2021 t/m vrijdag 30 juli 2021.

   Reveilweek 2 in Voorthuizen: zaterdag 31 juli 2021 t/m vrijdag 6 augustus 2021.

   Reveilweek 3 in Voorthuizen: zaterdag 7 augustus 2021 t/m vrijdag 13 augustus 2021.

  • Mijn vraag staat er niet bij.

   Stuur je vraag per e-mail aan info@neareastministry.nl of stel je vraag telefonisch op dinsdag, woensdag of donderdag (9.15-12.15 en 13.15 – 17.00) via 0342 – 471318.