Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Info en programma

  De Reveilweek is voor jong oud: er zijn programma’s voor kinderen (0-12 jaar), tieners (13-17 jaar), jongvolwassenen (18-25 jaar) en volwassenen (26 jaar & ouder). Er is aandacht voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben en de 1e Reveilweek (op Pagedal) is geheel toegankelijk voor dove en slechthorende deelnemers.

  *

  Volwassenen (26 jaar en ouder)

  Een dag op de Reveilweek begint met stille tijd in de eigen kleine groep. Elke dag staat een Bijbelgedeelte centraal dat gelinkt is aan het thema van de conferentie. Het ochtendprogramma bestaat uit een korte Bijbelstudie in de grote zaal; elke ochtend verzorgd door een vaste spreker. Hier wordt in de kleine groep over doorgepraat onder leiding van de gespreksleiders én onder het genot van een kop koffie of thee.

   

  ’s Middags zijn er workshops en seminars waar je naar toe kunt. Je kunt ook voor ontspanning op het terrein of in de omgeving kiezen.

   

  ’s Avonds om kwart voor acht is er een gezamenlijk moment met alle conferentiegasten: jong en oud bij elkaar. Er wordt gezongen, er is een sketch, filmpje of foto en we ontmoeten elkaar als generaties. Rond kwart over acht gaan de jongste kids naar bed en is er avondprogramma voor de oudere kinderen en tieners. In de grote zaal is er dan tijd voor lofprijs en aanbidding en er is een spreker (elke avond een andere). Vaak is er ook gelegenheid om door te praten of voor je te laten bidden. Onze medewerkers zijn hiervoor beschikbaar.

   

  Jong Volwassenen (jovo’s 18-25 jaar)

  Als JoVo volg je de samenkomsten van de volwassenen en word ingedeeld in een kleine groep met jongvolwassenen. De middagactiviteiten (seminars en/of workshops) volg je met de volwassenen. Na de avondsamenkomst is er een programma met ontspanning en/of een geestelijk of maatschappelijk thema.

  *

  Tieners  (13-17 jaar) -> geldt niet tijdens Reveilweek 3

  Per zomer komen er ruim 400 tieners en jongeren naar de Reveilweken! Alleen zul je dus niet zijn. Speciaal voor jou is er een tienerprogramma in de tienertent. Hier wordt een thema uitgewerkt wat past bij jullie belevingswereld. Het programma is gebaseerd op het programma van de volwassenen, maar wel zo dat het voor jullie interessant is. In de middag- en avonddiensten zijn er studiebijeenkomsten en fun-activiteiten.

   

  Kinderen (0-12 jaar) -> geldt niet tijdens Reveilweek 3

  Voor alle kinderen zet onze enthousiaste kinderleiding een mooi kinderprogramma in elkaar! In de ochtendsamenkomst voor de kinderen wordt het thema van de Reveilweken verwerkt in verhalen, liedjes, knutselopdrachten, spelletjes en nog veel meer. De kinderen worden ingedeeld in vaste kleine groepen en het programma is natuurlijk speciaal voor hun leeftijdsgroep gemaakt.

   

  ’s Avonds is er na het gezamenlijke moment in de grote zaal een avondprogramma voor de oudere kinderen. Wij mogen met trots zeggen dat voor vele ouders het goede kinderprogramma dé reden is om naar de Reveilweken te gaan!

  *

  Dove en slechthorende deelnemers

  De Reveilweek op Pagedal is geheel toegankelijk voor dove en slechthorende deelnemers! Een week lang zijn alle preken te volgen in gebarentaal. Je kunt heerlijk zingen met gebaren en bij elke maaltijd kletsen met andere doven, tolken en gebarenvaardige mensen. Alle programmaonderdelen worden getolkt door een Tolk Gebarentaal en een Schrijftolk.

   

  Als je op het inschrijfformulier aangeeft dat je doof of slechthorend bent, neemt de tolkencoördinator contact met je op.