Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. *

  Nieuwe tijden, nieuwe vorm! Vanaf dit jaar organiseren we op onze eigen camping voor het eerst Reveilweekenden! In een kleine en gezellige setting willen we toenadering tot God zoeken en leren om Zijn stem beter te verstaan.

  Een gezellig en ontspannen lang weekend op onze eigen camping, midden in het land. Eigenlijk een Reveilweek, maar dan in het heel klein. Zoals je van de grote Reveilweken gewend bent zijn er boeiende sprekers en de kleine groepjes om de onderwerpen verder te bespreken. Tijdens de weekenden zal er een online gebedswacht komen die dat weekend biddend om ons heen zal staan. In ons eigen bos is er ruimte voor ontspanning en goede gesprekken. De Reveilweekenden worden speciaal voor volwassenen georganiseerd, er is dan ook geen kinderprogramma of opvang.

   

  De weekenden over "Roeping en discipelschap" staan in het teken van "vertrouwen, volgen en volhouden". We gaan in gesprek met elkaar over het kennen van God, Zijn wil en Zijn plan met de wereld. Wat is jouw rol daarin? We beginnen het weekend met een sjabbatsviering. Oscar Lohuis verzorgt de studies en Otto de Bruijne spreekt op zondagochtend. Tijdens de weekenden "Het evangelie is Joods" en "Met Paulus op reis" ligt de nadruk op de Joodse wortels van ons geloof. Ook daar beginnen we met een sjabbatsviering en Michaël Wittocx verzorgt de studies. Er is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Van harte welkom!

  1. 11 - 14 juni

   Oscar Lohuis / Otto de Bruijne

   Roeping en discipelschap

   Dit weekend is vol, schrijf je snel in voor een ander weekend! 

   17 - 20 september

   Oscar Lohuis

   Roeping en discipelschap

   Schrijf je in

  1. 9 - 12 juli

   Michaël Wittocx

   Het evangelie is Joods                  

   Schrijf je in  

   15 - 18 oktober

   Michaël Wittocx

   Met Paulus op reis

   Schrijf je in

  Reveilweken

   

  Deze zomer organiseren we op ons terrein ook Reveilweken voor verschillende doelgroepen. 

   

  24 - 30 juli 

  31 juli - 6 aug           

  7 - 13 augustus

  Reveilweek van gezinnen            JOVO-week Verdiepingsweek voor 18+ ers

   

  Klik hier voor meer informatie.

  Coronamaatregelen

   

  Bij alle voorgenomen evenementen zullen we de richtlijnen van het RIVM volgen. De plannen die we gemaakt hebben laten ruimte voor wat aanscherpingen of versoepelingen van die richtlijnen. Op ons kampeerterrein is het toegestaan om bezoekers te ontvangen en bij de verdeling van de thema's en doelgroepen is rekening gehouden met een zo goed mogelijk gebruik van dit terrein.

   

  Kans op annulering

  Met de huidige ontwikkelingen schatten we in dat de geplande evenementen doorgang kunnen vinden, we houden scherp het aantal aanmeldingen in de gaten en spiegelen de aantallen aan de dan geldende richtlijnen.

   

  Mocht er iets gebeuren waardoor we een evenement toch moeten afzeggen, dan ontvang je je betaling weer terug. Je bent dan alsnog welkom om zelfstandig te komen kamperen en betaalt dan alleen voor het gebruik van de camping.

   

  Aansprakelijkheid

  Als organisatie richten we het programma en het terrein zo in dat je je aan de voorschriften van het RIVM kunt houden. We doen echter een beroep op al onze bezoekers om de gezondheid van elkaar te beschermen. Wanneer u zich opgeeft, verklaart u daarmee zich te houden aan de Covid-19 voorschriften van het RIVM, we verwijzen graag naar het volledige overzicht van het RIVM.

   

  Wanneer kan je niet komen of moet je weer naar huis?

   

  • Blijf thuis of ga naar huis bij klachten die lijken op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, plotseling verlies van reuk of smaak.
  • Als iemand in je huishouden één van bovenstaande klachten heeft.

   

  Ingeval je moet annuleren vanwege een (vermoedde) coronabesmetting kan je geld teruggestort worden.

  Door de steeds veranderende vooruitzichten blijven we genoodzaakt een slag om de arm te houden. Heeft u na het lezen van onderstaande informatie toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via reveilweken@neareastministry.nl.

  Vraag en antwoord

  • Wat kost deelname aan een week of weekend?

     Weekend Week
   Kampeerplaats  € 67,50 € 150,-
   (extra) tentje € 30,- € 75,-
   Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 40,- € 150,-
   Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar   n.v.t. n.v.t.
   Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar n.v.t. € 75,-
   Toeristenbelasting p.p. € 5,10 € 10,20
  • Zijn er naast kamperen nog andere overnachtingsmogelijkheden op het NEM-terrein?

   Op het NEM-terrein zijn voor bezoekers alleen plaatsen voor tenten en caravans. Degenen die liever een wat vaster dak boven hun hoofd hebben raden we aan om een overnachting buiten het terrein te boeken. We hebben geen afspraken met lokale onderkomens.

  • Hoe bepalen jullie hoeveel deelnemers er bij een Reveilweekend of -week aanwezig kunnen zijn?

   Voor de Reveilweken hopen we op ons kampeerterrein zo'n 150 - 200 mensen te kunnen verwelkomen. Het precieze aantal zal afhangen van de geldende voorschriften in de zomermaanden. Met deze bezetting verwachten we niet allemaal in één ruimte te kunnen zijn, we zijn alternatieve opties aan het uitwerken.

    

   Voor de Reveilweekenden houden we een aantal van 50 deelnemers per weekend aan. De sfeer en de activiteiten zullen daarmee in de weekenden iets kleinschaliger zijn.

  • Als het door corona noodzakelijk is om het evenement of mijn deelname te annuleren, kan ik dan mijn geld terug krijgen?

   Ja, dat kan. We beseffen dat niet alleen wij een risico nemen door deze bijeenkomsten te organiseren, maar jullie ook door je aan te melden. Als het door corona niet mogelijk is om de betreffende week/weekend door te laten gaan of u moet zelf afzeggen in verband met corona-gerelateerde klachten, dan kunt u van ons het geld retour ontvangen.

  • Als ik me inschrijf, weet ik dan zeker dat ik een plekje heb of kan het zijn dat ik op een wachtlijst kom?

   We houden de aanmeldingen goed in de gaten en zullen op tijd ingrijpen als we merken dat het terrein vol begint te lopen. Het is echter niet zo dat na een vast aantal de inschrijving automatisch dicht gaat. Als er veel mensen tegelijk reserveren kan het daarmee zijn dat we mensen alsnog op een wachtlijst moeten plaatsen. Heeft u van ons een factuur ontvangen? Dán is uw plaatsje veilig. Dit natuurlijk wel met het voorbehoud dat alles zo doorgang kan vinden als dat we nu hopen.

  • Mijn tiener gaat naar het kamp van YNGbelieve. Mag ik die de eerste dagen meenemen naar de gezinsweek?

   Ja, we begrijpen dat je je tiener(s) mee wilt nemen en we ook proberen vervoer te regelen van het NEM-terrein naar de Kroeze Danne. Er wordt voor de tieners geen programma georganiseerd, maar ze mogen gewoon meekomen. Hiervoor worden geen programmakosten in rekening gebracht en voor de overnachtingen hoeft alleen extra betaald te worden als jullie hiervoor een extra kampeerplaats nodig hebben. Je hoeft je tiener niet via het inschrijfformulier aan te melden, maar zou je in de opmerkingen willen aangeven hoeveel tieners je mee neemt en of je geïnteresseerd zou zijn in vervoer? 

  • De reveilweekenden eindigen op maandag, kan ik ook al op zondag vertrekken?

   Ja, het staat je vrij om op zondag al te vertrekken. Het programma duurt tot maandagochtend, maar mocht het in verband met werk niet mogelijk zijn om te blijven kan je eerder vertrekken.

  • Hoe komt het programma eruit te zien?

   We zijn nog bezig met de precieze invulling van een verantwoord programma. Zodra er meer bekend is zal dit online gepubliceerd worden.

  • Komt er weer een 24-uurs gebedswacht?

   We zouden erg graag voor de reveilweekenden alsook -weken een 24-uurs gebedswacht opzetten. We zijn mogelijkheden aan het bekijken om dit online op te zetten. Meer informatie hierover volgt.

  • Is er dit jaar een vroegboekkorting?

   In verband met de nieuwe opzet van de weken en weekenden zijn er dit jaar geen kortingen.

  • Wordt er voor catering gezorgd of moet ik zelf koken?

   Er wordt niet centraal gekookt, u kunt zelf in het eten voorzien. Wel wordt er gedurende de dag centraal koffie- en thee verzorgd, neemt u daarvoor uw eigen mok mee! Bij de reveilweken is er de mogelijkheid om vooraf broodjes te bestellen (niet bij de weekenden).