Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Recreatie en Reveil

  In een tijd dat er veel niet mogelijk is willen we toch proberen om de toenadering tot God te blijven zoeken en hebben hopen deze zomer op onze eigen camping mooie Reveilweken en Reveilweekenden te organiseren met het thema dat we voor vorig jaar al op de plank hadden liggen:

  Oude opdracht in een nieuw jasje

  Dit jaar ontvangen we jullie graag op ons eigen landgoed Groot Dennenlust, op de mooie camping in het bos. Van juni tot oktober organiseren we Reveilweken en Reveilweekenden. Opgedeeld in wat kleinere groepen willen we voor iedereen een plek beschikbaar hebben.

   

  In zowel een week, alsook een weekend proberen we zoveel mogelijk vast te houden aan de opzet van de reveilweken zoals jullie dat gewend zijn. Het zal dit jaar intiemer zijn dan op een grote reveilweek en het programma is aangepast op de mogelijkheden. De oude opdracht van Reveil voelen we echter nog steeds en daar zullen we in de inhoud ook uitdrukking aan geven.

  Informatie

   

  Dit jaar is alles natuurlijk een beetje anders dan u gewend bent. Op deze pagina hebben we geprobeerd alvast zoveel mogelijk te vertellen van wat we al weten. Klik op de onderstaande onderwerpen voor meer informatie.

   

  Door de steeds veranderende vooruitzichten kunnen we nog niet alle plannen vaststellen. Heeft u na het lezen van onderstaande informatie toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via reveilweken@neareastministry.nl.

   

   

  Reveilweken

   

  We zijn heel blij dat we dit jaar weer Reveilweken kunnen aanbieden. Op ons kampeerterrein hopen we 150 mensen per week te kunnen verwelkomen. In deze aantallen zijn de vrijwilligers inbegrepen, waardoor we ervoor hebben gekozen om de weken per doelgroep in te richten en kunnen we voor iedere groep een eigen interessant programma aanbieden.

   

  Vorig jaar was het thema Niets boven Jezus al helemaal uitgewerkt en omdat dat onderwerp nog steeds relevant en bijzonder interessant is wordt dat ook het thema voor dit jaar. Samen met jullie willen we kijken naar hoe we op Jezus kunnen vertrouwen, hem kunnen volgen en hoe we daarin kunnen blijven volharden, ook als we weer thuis zijn.

   

  De invulling van de sprekers en een verantwoord en passend programma wordt momenteel druk aan gewerkt. Nieuwe updates zullen we posten zodra die bekend zijn.

  24 - 30 juli

  Reveilweek voor gezinnen

  Schrijf je in

  Deze week is speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen en we zullen dan ook zorgen voor weer een spetterend kinderprogramma! Bianca Boender organiseert voor tieners in deze week de gave zomerkampen van YNGbelieve. Kijk voor meer informatie en aanmelden van tieners op yngbelieve.nl/zomerkamp.

   

  LET OP: Er is geen programma voor tieners en jovo's tijdens deze reveilweek. Omdat we jullie allemaal in de gelegenheid willen stellen om aan dit tienerkamp deel te nemen, zijn we aan het kijken naar centraal vervoer van het NEM terrein naar de Kroeze Danne, waar het kamp van YNGbelieve gehouden wordt.

   

  31 juli - 6 augustus

  JOVO-week

  Schrijf je in

  Speciaal voor jong volwassenen van 18 - 30 jaar organiseren we een aparte Reveilweek. Wat betekent het voor jou om Jezus boven alles te stellen en hoe kan jij Gods stem verstaan in je dagelijks leven?

   

  7-13 augustus

  Verdiepingsreveilweek voor 18+ers

  Schrijf je in

  Deze verdiepingsweek is speciaal voor iedereen dieper op het thema in wil gaan en tot rust wil komen. Er zal tijdens deze week geen kinder- of tienerprogramma georganiseerd worden.

   

   

  Informatie over de Reveilweekenden >>

  Reveilweekenden

   

  Dit jaar komen we voor het eerst met Reveilweekenden. Een gezellig en ontspannen lang weekend op onze eigen camping waarbij we de opzet van de grote reveilweken volgen. Boeiende lezingen en kleinere groepjes om na te praten. De spreker is het hele weekend aanwezig, dus u kunt 's middags eens met hem of haar in gesprek gaan, een boswandeling maken of genieten van de omgeving.

   

  De weekenden over 'Roeping en discipelschap' staan in het teken van 'vertrouwen, volgen en volhouden'. We gaan in gesprek met elkaar over het kennen van God, Zijn wil en Zijn plan met de wereld. Wat is jouw rol daarin? We beginnen het weekend met een sjabbatsviering. Oscar Lohuis verzorgt de studies en Otto de Bruijne spreekt op zondagochtend. Tijdens de weekenden 'Het evangelie is Joods' en 'Met Paulus op reis' ligt de nadruk op de Joodse wortels van ons geloof. Ook daar beginnen we met een sjabbatsviering en Michaël Wittocx verzorgt de studies. Er is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Van harte welkom!

  11 - 14 juni

  Sprekers: Oscar Lohuis en Otto de Bruijne

  Thema: Roeping en discipelschap

  Dit weekend is vol, schrijf je snel in voor een ander weekend!

  9 - 12 juli

  Spreker: Michaël Wittocx

  Thema: Het evangelie is Joods

  Schrijf je in 

  17 - 20 september

  Spreker: Oscar Lohuis

  Thema: Roeping en discipelschap

  Schrijf je in

  15 - 18 oktober

  Spreker: Michaël Wittocx

  Thema: Met Paulus op reis
  Schrijf je in

  Sluit
  Informatie over Corona >>

  Corona

   

  Bij alle voorgenomen evenementen zullen we de richtlijnen van het RIVM volgen. De plannen die we gemaakt hebben laten ruimte voor wat aanscherpingen of versoepelingen van die richtlijnen. Op ons campingterrein is het toegestaan om bezoekers te ontvangen en bij de verdeling van de thema's en doelgroepen is rekening gehouden met een zo goed mogelijk gebruik van dit terrein.

   

  Kans op annulering

  Met de huidige ontwikkelingen schatten we in dat de geplande evenementen doorgang kunnen vinden, we houden scherp het aantal aanmeldingen in de gaten en spiegelen de aantallen aan de dan geldende richtlijnen.

   

  Mocht er iets gebeuren waardoor we een evenement toch moeten afzeggen, dan ontvangt u uw betaling weer terug. Het kan natuurlijk zijn dat u dan al vakantie heeft opgenomen, u bent dan alsnog welkom om zelfstandig te komen kamperen en betaalt dan alleen voor het gebruik van de camping.

   

  Aansprakelijkheid

  Als organisatie richten we het programma en het terrein zo in dat u zich aan de voorschriften van het RIVM kunt houden. We doen echter een beroep op al onze bezoekers om de gezondheid van elkaar te beschermen. Wanneer u zich opgeeft, verklaart u daarmee zich te houden aan de Covid-19 voorschriften van het RIVM, we verwijzen graag naar het volledige overzicht van het RIVM.

   

  Wanneer kan je niet komen of moet je weer naar huis?

   

  -Blijf thuis of ga naar huis bij klachten die lijken op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, plotseling verlies van reuk of smaak.

  -Als iemand in je huishouden één van bovenstaande klachten heeft.

   

  Ingeval u moet annuleren vanwege een (vermoedde) coronabesmetting kan uw geld teruggestort worden.

   

   

   

  Terug

  FAQ

  • Wat kost deelname aan een week of weekend?

     Weekend Week
   Kampeerplaats  € 67,50 € 150,-
   (extra) tentje € 30,- € 75,-
   Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 40,- € 150,-
   Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar   n.v.t. n.v.t.
   Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar n.v.t. € 75,-
   Toeristenbelasting p.p. € 5,10 € 10,20
  • Zijn er naast kamperen nog andere overnachtingsmogelijkheden op het NEM-terrein?

   Op het NEM-terrein zijn voor bezoekers alleen plaatsen voor tenten en caravans. Degenen die liever een wat vaster dak boven hun hoofd hebben raden we aan om een overnachting buiten het terrein te boeken. We hebben geen afspraken met lokale onderkomens.

  • Hoe bepalen jullie hoeveel deelnemers er bij een Reveilweekend of -week aanwezig kunnen zijn?

   Voor de Reveilweken hopen we op ons kampeerterrein zo'n 150 - 200 mensen te kunnen verwelkomen. Het precieze aantal zal afhangen van de geldende voorschriften in de zomermaanden. Met deze bezetting verwachten we niet allemaal in één ruimte te kunnen zijn, we zijn alternatieve opties aan het uitwerken.

    

   Voor de Reveilweekenden houden we een aantal van 50 deelnemers per weekend aan. De sfeer en de activiteiten zullen daarmee in de weekenden iets kleinschaliger zijn.

  • Als het door corona noodzakelijk is om het evenement of mijn deelname te annuleren, kan ik dan mijn geld terug krijgen?

   Ja, dat kan. We beseffen dat niet alleen wij een risico nemen door deze bijeenkomsten te organiseren, maar jullie ook door je aan te melden. Als het door corona niet mogelijk is om de betreffende week/weekend door te laten gaan of u moet zelf afzeggen in verband met corona-gerelateerde klachten, dan kunt u van ons het geld retour ontvangen.

  • Als ik me inschrijf, weet ik dan zeker dat ik een plekje heb of kan het zijn dat ik op een wachtlijst kom?

   We houden de aanmeldingen goed in de gaten en zullen op tijd ingrijpen als we merken dat het terrein vol begint te lopen. Het is echter niet zo dat na een vast aantal de inschrijving automatisch dicht gaat. Als er veel mensen tegelijk reserveren kan het daarmee zijn dat we mensen alsnog op een wachtlijst moeten plaatsen. Heeft u van ons een factuur ontvangen? Dán is uw plaatsje veilig. Dit natuurlijk wel met het voorbehoud dat alles zo doorgang kan vinden als dat we nu hopen.

  • Mijn tiener gaat naar het kamp van YNGbelieve. Mag ik die de eerste dagen meenemen naar de gezinsweek?

   Ja, we begrijpen dat je je tiener(s) mee wilt nemen en we ook proberen vervoer te regelen van het NEM-terrein naar de Kroeze Danne. Er wordt voor de tieners geen programma georganiseerd, maar ze mogen gewoon meekomen. Hiervoor worden geen programmakosten in rekening gebracht en voor de overnachtingen hoeft alleen extra betaald te worden als jullie hiervoor een extra kampeerplaats nodig hebben. Je hoeft je tiener niet via het inschrijfformulier aan te melden, maar zou je in de opmerkingen willen aangeven hoeveel tieners je mee neemt en of je geïnteresseerd zou zijn in vervoer? 

  • De reveilweekenden eindigen op maandag, kan ik ook al op zondag vertrekken?

   Ja, het staat je vrij om op zondag al te vertrekken. Het programma duurt tot maandagochtend, maar mocht het in verband met werk niet mogelijk zijn om te blijven kan je eerder vertrekken.

  • Hoe komt het programma eruit te zien?

   We zijn nog bezig met de precieze invulling van een verantwoord programma. Zodra er meer bekend is zal dit online gepubliceerd worden.

  • Komt er weer een 24-uurs gebedswacht?

   We zouden erg graag voor de reveilweekenden alsook -weken een 24-uurs gebedswacht opzetten. We zijn mogelijkheden aan het bekijken om dit online op te zetten. Meer informatie hierover volgt.

  • Is er dit jaar een vroegboekkorting?

   In verband met de nieuwe opzet van de weken en weekenden zijn er dit jaar geen kortingen.

  • Wordt er voor catering gezorgd of moet ik zelf koken?

   Er wordt niet centraal gekookt, u kunt zelf in het eten voorzien. Wel wordt er gedurende de dag centraal koffie- en thee verzorgd, neemt u daarvoor uw eigen mok mee! Bij de reveilweken is er de mogelijkheid om vooraf broodjes te bestellen (niet bij de weekenden).