Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Recreatie en Reveil

  In een tijd dat er veel niet mogelijk is willen we toch proberen om de toenadering tot God te blijven zoeken en hebben hopen deze zomer op onze eigen camping mooie Reveilweken en Reveilweekenden te organiseren met het thema dat we voor vorig jaar al op de plank hadden liggen:

  Oude opdracht in een nieuw jasje

  Dit jaar ontvangen we jullie graag op ons eigen landgoed Groot Dennenlust, op de mooie camping in het bos. Van juni tot oktober organiseren we Reveilweken en Reveilweekenden. Opgedeeld in wat kleinere groepen willen we voor iedereen een plek beschikbaar hebben.

   

  In zowel een week, alsook een weekend proberen we zoveel mogelijk vast te houden aan de opzet van de Reveilweken zoals jullie dat gewend zijn. Het zal dit jaar intiemer zijn dan op een grote Reveilweek en het programma is aangepast op aan mogelijkheden. De oude opdracht van Reveil voelen we echter nog steeds en daar zullen we in de inhoud ook uitdrukking aan geven.

  Informatie

   

  Dit jaar is alles natuurlijk een beetje anders dan u gewend bent. Op deze pagina hebben we geprobeerd alvast zoveel mogelijk te vertellen van wat we al weten. Klik op de onderstaande onderwerpen voor meer informatie.

   

  Door de steeds veranderende vooruitzichten houden we bij alle plannen een slag om de arm. Bij alle Reveilactiviteiten worden de voorschriften van het RIVM in acht genomen en ook van de bezoekers wordt gevraagd zich hieraan te houden. Heeft u na het lezen van onderstaande informatie toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via reveilweken@neareastministry.nl.

   

   

  Reveilweken

   

  We zijn heel blij dat we dit jaar weer Reveilweken kunnen aanbieden. Op ons kampeerterrein hopen we 100 mensen per week te kunnen verwelkomen. In deze aantallen zijn de vrijwilligers inbegrepen, waardoor we ervoor hebben gekozen om de Reveilweken per doelgroep in te richten en voor iedere groep een eigen, interessant programma aan te bieden.

   

  Samen met jullie gaan we in op het thema 'Niets boven Jezus' en willen we kijken naar hoe we op Jezus kunnen vertrouwen, Hem kunnen volgen en hoe we daarin kunnen blijven volharden, ook als we weer thuis zijn.

   

  24 - 30 juli

  Reveilweek voor gezinnen

   

  Deze Reveilweek is vol, ga mee met Reveilweekend!

  Deze week is speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen en we zullen dan ook zorgen voor weer een spetterend kinderprogramma! Bianca Boender organiseert voor tieners in deze week de gave zomerkampen van YNGbelieve. Kijk voor meer informatie en aanmelden van tieners op yngbelieve.nl/zomerkamp.

   

  LET OP: Er is geen programma voor tieners en jovo's tijdens deze Reveilweek. Heb je geen vervoer van het NEM-terrein naar het tienerkamp in Kroeze Danne? Laat het ons weten!

   

  31 juli - 6 augustus

  JOVO-week

   

  Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

  Speciaal voor jong volwassenen van 18 - 30 jaar organiseren we een aparte Reveilweek. Wat betekent het voor jou om Jezus boven alles te stellen en hoe kan jij Gods stem verstaan in je dagelijks leven?

   

  7-13 augustus

  Verdiepingsreveilweek voor 18+ers

   

  Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Toch geïnteresseerd? Kom naar een Reveilweekend!

  Deze verdiepingsweek is speciaal voor iedereen dieper op het thema in wil gaan en tot rust wil komen. Er zal tijdens deze week geen kinder- of tienerprogramma georganiseerd worden.

   

   

  Informatie over de Reveilweekenden >>

  Reveilweekenden

   

  Dit jaar komen we voor het eerst met Reveilweekenden. Een gezellig en ontspannen lang weekend op onze eigen camping waarbij we de opzet van de grote Reveilweken volgen. Boeiende lezingen en kleinere groepjes om na te praten. De spreker is het hele weekend aanwezig, dus u kunt 's middags eens met hem of haar in gesprek gaan, een boswandeling maken of genieten van de omgeving.

   

  De weekenden over 'Roeping en discipelschap' staan in het teken van 'vertrouwen, volgen en volhouden'. We gaan in gesprek met elkaar over het kennen van God, Zijn wil en Zijn plan met de wereld. Wat is jouw rol daarin? We beginnen het weekend met een sjabbatsviering. Oscar Lohuis verzorgt de studies en Otto de Bruijne spreekt op zondagochtend. Tijdens de weekenden 'Het evangelie is Joods' en 'Met Paulus op reis' ligt de nadruk op de Joodse wortels van ons geloof. Ook daar beginnen we met een sjabbatsviering en Michaël Wittocx verzorgt de studies. Er is volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Van harte welkom!

  11 - 14 juni

  Sprekers: Oscar Lohuis en Otto de Bruijne

  Thema: Roeping en discipelschap

  Dit weekend is vol, schrijf je snel in voor een ander weekend!

  9 - 12 juli

  Spreker: Michaël Wittocx

  Thema: Het evangelie is Joods

  Dit weekend is vol, kom gezellig in het najaar mee!

  17 - 20 september

  Spreker: Oscar Lohuis

  Thema: Roeping en discipelschap

  Schrijf je in

  15 - 18 oktober

  Spreker: Michaël Wittocx

  Thema: Met Paulus op reis
  Schrijf je in

  Sluit
  Informatie over Corona >>

  Corona

   

  Bij alle voorgenomen activiteiten zullen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. De plannen die we gemaakt hebben laten ruimte voor aanscherpingen of versoepelingen van de richtlijnen. De NEM is aangemerkt als opleidingsinstituut met overnachtingsmogelijkheid, waar de camping deel van uitmaakt. Ook in het onderlinge contact tussen bezoekers dienen de maatregels van het RIVM in acht genomen te worden. Het terrein van de NEM is groot, dus het naleven van de regels is ten alle tijden mogelijk. De organisatie zal tijdens de toerustingsactiviteiten verdere aanwijzingen geven.

   

  Kans op annulering

  Met de huidige ontwikkelingen schatten we in dat de geplande toerustingsactiviteiten doorgang kunnen vinden. De organisatie volgt de aanpassingen in de landelijke maatregelen op de voet en zorgt ervoor dat alle activiteiten naargelang aangepast worden.

   

  Mocht er iets gebeuren waardoor een activiteit geannuleerd moet worden, dan ontvangt u uw betaling weer terug. Het kan natuurlijk zijn dat u dan al vakantie heeft opgenomen, u bent dan alsnog welkom om zelfstandig te komen kamperen en betaalt dan alleen voor het gebruik van de camping.

   

  Aansprakelijkheid

  Als organisatie richten we het programma en het terrein zo in dat u zich aan de voorschriften van het RIVM kunt houden. We doen echter een beroep op al onze bezoekers om de gezondheid van elkaar te beschermen. Wanneer u zich opgeeft, verklaart u daarmee zich te houden aan de COVID-19 voorschriften, we verwijzen graag naar het volledige overzicht van het RIVM.

   

  Wanneer kan je niet komen of moet je weer naar huis?

  - Blijf thuis of ga naar huis bij klachten die lijken op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, plotseling verlies van reuk of smaak.

  - Als iemand in je huishouden één van bovenstaande klachten heeft.

   

  Ingeval u moet annuleren door een (vermoedde) coronabesmetting kan uw geld teruggestort worden. 

  Terug

  FAQ

  • Wat kost deelname aan een week of weekend?

     Weekend Week
   Kampeerplaats  € 67,50 € 150,-
   (extra) tentje € 30,- € 75,-
   Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 40,- € 150,-
   Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar   n.v.t. n.v.t.
   Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar n.v.t. € 75,-
   Toeristenbelasting p.p. € 5,10 € 10,20
  • Als het door corona noodzakelijk is om de activiteit of mijn deelname te annuleren, kan ik dan mijn geld terug krijgen?

   Ja, dat kan. We beseffen dat niet alleen wij een risico nemen door deze bijeenkomsten te organiseren, maar jullie ook door je aan te melden. Als het door corona niet mogelijk is om de betreffende week/weekend door te laten gaan of u moet zelf afzeggen in verband met corona-gerelateerde klachten, dan kunt u van ons het geld retour ontvangen.

  • Zijn er naast kamperen nog andere overnachtingsmogelijkheden op het NEM-terrein?

   Dit jaar zijn tijdens de Reveilweken en de Reveilweekenden voor bezoekers alleen kampeerplaatsen beschikbaar. Degenen die liever een wat vaster dak boven hun hoofd hebben raden we aan om een overnachting buiten het terrein te boeken. We hebben geen afspraken met lokale onderkomens.

  • Hoe bepalen jullie hoeveel deelnemers er bij een Reveilweekend of -week aanwezig kunnen zijn?

   Voor de Reveilweken hopen we op ons kampeerterrein zo'n 100 - 120 personen te kunnen verwelkomen. Het precieze aantal zal afhangen van de dan geldende COVID-19 voorschriften.

    

   Voor de Reveilweekenden houden we een aantal van 35 deelnemers per weekend aan. De sfeer en de activiteiten zullen daarmee in de weekenden iets kleinschaliger zijn.

  • Als ik me inschrijf, weet ik dan zeker dat ik een plekje heb of kan het zijn dat ik op een wachtlijst kom?

   We houden de aanmeldingen goed in de gaten en zullen op tijd ingrijpen als we merken dat het terrein vol begint te lopen. Het is echter niet zo dat na een vast aantal de inschrijving automatisch dicht gaat. Als er veel mensen tegelijk reserveren kan het daarmee zijn dat we mensen alsnog op een wachtlijst moeten plaatsen. Heb je van ons een factuur ontvangen? Dán is je plaatsje veilig. Dit natuurlijk wel met het voorbehoud dat alles zo doorgang kan vinden als dat we nu hopen.

  • De reveilweekenden eindigen op maandag, kan ik ook al op zondag vertrekken?

   Ja, het staat je vrij om op zondag al te vertrekken. Het programma duurt tot maandagochtend, maar mocht het in verband met werk niet mogelijk zijn om te blijven kan je eerder vertrekken.

  • Komt er weer een 24-uurs gebedswacht?

   Gebed is voor de NEM een belangrijk deel van ons werk en ook dit jaar hebben we een gebedswacht. Omdat een 24/7 gebedswacht een grote gebedswacht ter plekke behoeft, zal dit jaar een hybride vorm gekozen worden: een deel van het gebedswerk vindt plaats op het terrein en door het hele land staat een gebedsteam om de activiteiten heen. Via Whatsapp of e-mail wordt je op de hoogte gehouden van gebedspunten en zo kan je bidden wanneer het voor jou goed past. Wil je ook onderdeel worden van onze gebedswacht? Stuur een mailtje naar secretariaat@neareastministry.nl.

  • Wordt er voor catering gezorgd of moet ik zelf koken?

   We vinden het niet verantwoord om centraal te koken en vragen u daarom zelf in het eten te voorzien. Wel wordt er gedurende de dag centraal koffie- en thee verzorgd, neemt u daarvoor uw eigen mok mee.