Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Kinderwerker

  Als kinderwerker leid je samen met minimaal één andere persoon een groep kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep: 0-1 jaar / 2-3 jaar / groep 1-2 / groep 3-5 / groep 6-8. Ons verlangen is dat de kinderen Jezus leren kennen en Hem gaan volgen.

  Kinderwerker

  Elke dag is er voor de kinderen een programma met een Talkshow, een Bijbelvertelling, samen zingen voor God en een heleboel toffe Challenges! Groep 1-2 en groep 3-8 hebben hun eigen Talkshow. Daarna gaan alle kinderen in hun de kleine groep verder met fun, stille tijd, groepsgesprek en een toffe activiteit (spel of knutselen) Buiten de programma’s zijn de kinderen bij hun ouders/verzorgers. Voor de kinderen van groep 6-8 is er ook een avondprogramma, waar je als kinderwerker bij nodig bent.

   

  De kinderwerkcoördinatoren zijn je aanspreekpunt bij vragen, met hun heb je een dagelijks evaluatiemoment. Tijdens de (verplichte) voorbereidingsdag ontvang je een geheel uitgewerkt kinderprogramma en wordt je verder voorbereid op je taak.

  “Ik ben heel dankbaar voor het kinderwerk op de Reveilweek, waardoor onze eigen kinderen gevormd mogen worden. Ik wil graag dit jaar meedraaien om mijn steentje bij te dragen.” Liesbeth Krips

  Je bent bereid om gescreend te worden: een referentie opgeven en (op onze kosten) een VOG aanvragen. Meer info bij Susan van der Schulp

   

  Zonder gemotiveerde vrijwilligers geen Reveilweken….

  Al meer dan veertig jaar organiseert Near East Ministry (NEM) de Reveilweken; geloofsopbouwende conferenties voor jong én oud. Een week lang optrekken met elkaar. Bijbelstudies, seminars, verschillende interactieve programma’s voor kinderen, tieners en jongvolwassenen. Maar ook (geestelijk) bijtanken, elkaar ontmoeten en ontspannen. Enkel dankzij de inzet van circa 400 gemotiveerde vrijwilligers per jaar en bovenal Gods zegen zijn de Reveilweken te organiseren.

   

  Voorbereidingsdagen Reveilweken

  Zaterdag 11 mei 2019: voor alle taken tijdens de MiniReveilweek, behalve de tienerwerkers.
  Zaterdag 15 juni 2019: voor alle taken voor de 3 zomer Reveilweken.

  Op de voorbereidingsdag hoor je meer over het thema | ontvang je informatie zoals groepsindelingen, handboeken e.d. | ontmoet je andere vrijwilligers | kun je al je vragen stellen | zijn er seminars te volgen die je voorbereiden op je taak | dragen we de Reveilweken op aan God | is er tijd voor aanbidding.

   

  Voorwaarden vrijwilligers

  Als vrijwilliger in de Reveilweken heb je een voorbeeldfunctie. Near East Ministry stelt daarom de volgende voorwaarden aan vrijwilligers:

  • Je gelooft in Jezus Christus, de Zoon van God als de enige weg van genade tot God de Vader door Zijn Geest;
  • Je werkt aan je relatie met God door regelmatig gebed en bijbellezen;
  • Je verlangt om te veranderen naar het beeld van Christus;
  • Je bent bereid om te willen leven in gehoorzaamheid aan wat God in Zijn Woord vraagt, in het besef dat we daarin telkens kunnen falen, maar wel in liefde vast blijven houden aan het Woord van God als waarheid en richtlijn voor alle aspecten van het leven;
  • Je bent een voorbeeld voor wat het leven als christen inhoudt;
  • Je bent bereid om samen te werken met anderen en open te staan voor opbouwende feedback;
  • Je gaat respectvol om in woord en daad met degenen met wie je samenwerkt;
  • Je houdt rekening met gevoelens en overtuigingen van anderen;
  • Je stemt als potentiële vrijwilliger in met een eventuele screening (waaronder een referentieonderzoek);
  • Je neemt deel aan de voorbereidingsdag (of -avond).

   

  Wil jij opnieuw of voor het eerst een taak vervullen tijdens een Reveilweek?

  Zou jij deel willen uitmaken van het team Reveil-vrijwilligers? Wil je jouw gaven en talenten inzetten in Gods Koninkrijk en ervaren hoe je zelf gezegend wordt in het dienen en ontmoeten van de deelnemers? Meld je aan via het onderstaande webformulier.

  Bel voor vragen vrijblijvend naar kantoor bij voorkeur op dinsdag, woensdag of donderdag via 0342-471318.

  Aanmelden vrijwilliger bij Reveilweken

  1. *
  2. *
  3. Ik neem deel aan de volgende Reveilweek:
  4. *
  5. Ik sta open voor de volgende vrijwilligers vacature:
  6.  
  7.